reklama 11D

Úspěšná benefice pro Koňskou záchytnou stanici

Letošní již druhý ročník benefiční akce na podporu Koňské záchytné stanice nesl název Dítě a kůň. V neděli 5. srpna se na Hospodářském Dvoře v Bohuslavicích u Telče sešlo přes 200 diváků. Program byl připraven pro všechny členy rodiny...
08.08.2012 06:15  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

 

Ukázka adrenalinové džigitovky manželů Rárových. Foto Eva Výborná (Více snímků najdete ZDE!)
 
Na děti čekalo svezení na koních a milé dárky sponzorů, ke každé (i dospělácké) vstupence pak také časopis Koně a hříbata. Diváci mohli shlédnout ukázku barokního ježdění Jitky Vrzáčkové, ukázku Josefa Jaromiše a jeho všestranné klisny Jesse, práci ze země Jany Viji Plačkové a kaskadérské kousky manželů Rárových, taneční vystoupení, fire show, břišní tanečnici a hlavně Václava Vydru s jeho pohodovými koňmi, který všechny nadchl svým bezudidlovým ježděním, skákáním a celkovým přístupem ke koním. Na akci také prezentovala svoje projekty Nadace na ochranu zvířat.
 
Václav Vydra se svými koňmi. Foto Eva Výborná (Více snímků najdete ZDE!)
 
Občanské sdružení „Na Volno“ děkuje všem, kteří tento unikátní projekt podpořili a Hospodářskému statku Bohuslavice za poskytnutí krásného zázemí. Všichni vystupující se účastnili bez nároku na honorář!
 
Za o. s. Na Volno připravila BcA. Zuzana Kazdová
Foto Eva Výborná



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE