reklama 11C

Únorové výjezdy Čechů ve skocích i drezuře

ikonka

Čeští reprezentanti se v únoru představí na pěti zahraničních závodech. Parkuroví jezdci odstartují v českých barvách v Opglabbeeku, Kreuthu, Vejeru de Frontera i v Lublinu. Zástupce budeme mít také na drezurních závodech CDI3* Le Mans…
31.01.2018 17:10  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Únorové výjezdy zahájí v termínu 1. – 4. února české dvojice na závodech CSI v belgickém Opglabbeeku. Do soutěží v rámci CSI2*nastoupí Emma Augier de Moussac v sedle Belly Brown, Brighton Bay i J.C.S. Chacco Dia spolu s Ladou Šobichovou v sedle L’Amour a Lorda D’Or. Emma Augier de Moussac odstartuje spolu s koněm Hind v soutěžích při CSIYH.

Dalším mítinkem české reprezentace bude CSI Kreuth. Zde budeme mít možnost držet palce při CSI2* Alešovi Opatrnému spolu s Crookem a F-Narcist, Miloslavovi Příhodovi v sedle Casally a Clear Jolie i Ondřejovi Zvárovi s Chaccolanem a Quimerem M. Miloslav Příhoda v sedle Silkanny i Ondřej Zvára spolu s koněm Cenparo nastoupí do soutěží v rámci CSI1*. Hájit české barvy v soutěžích při CSIYH1* bude Aleš Opatrný a Areto i Miloslav Příhoda spolu s Mystic VD Wellington.

Jako jediná bude reprezentovat na závodech CSI ve španělském Vejeru de la Frontera v termínu 15. – 17. února Emma Augier de Moussac, a to v sedle svých čtyř svěřenců. Jezdkyně se postaví na start soutěží při CSI2* spolu s Bellou Brown, Brighton Bay, Divou a J.C.S. Chacco Dia.

Dvojice Čechů uvidíme na startu polských závodů CSI v Lublinu. V sedle Crooka, Idaria Van Het Netehof a VDL Fakira odstartuje v soutěžích v rámci CSI2* Aleš Opatrný. Na startu CSI2* nebude chybět ani Sára Vingrálková, a to spolu s Celanou Z, Kas-sini DC a Oscara Des Fontaines.

Jediný drezurní zahraniční mítink absolvuje pod českou vlajkou Pavla Rubíčková. Naše reprezentantka nastoupí v termínu 15. – 18. února do úloh v rámci francouzských závodů CDI3* Le Mans spolu s Zalentijn Rose a Xangai.

Přehled únorových výjezdů ČJF najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE