reklama 11D

USA mají týmové zlato z WEG 2018 ve skocích

ikonka

Až napínavé rozeskakování mezi družstvy USA a Švédska rozhodlo o držitelích zlatých medailí ze Světových jezdeckých her 2018 v parkurovém skákání. Oba celky po vyškrtnutí jednochybových výsledků měli čisté konto a rozhodl tak součet časů…
21.09.2018 23:55  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Adrienne Sternlicht. Foto FEI / Martin Dokoupil
 
Ten měli o více jak dvě sekundy kratší Američané, a tak se mohli radovat ze zlata. Členy vítězného týmu jsou Devin Ryan, Adrienne Sternlicht, Laura Kraut a McLain Ward.
 
Stříbrné družstvo ze Švédska reprezentovali Henrik von Eckermann, Malin Baryard-Johnsson, Fredrik Jönsson a Peder Fredricson, kterého čeští fanoušci parkurového skákání přijali za svého díky členství v týmu Prague Lions při Global Champions League 2018.
 
S 22,09 body skončili na třetím místě jezdci z Německa: Simone Blum, Laura Klaphake, Maurice Tebbel a Marcus Ehning. Na dalších příčkách skončilo Švýcarsko, Nizozemí, Austrálie, Irsko, Velká Británie, Francie, Kanada, Belgie, Egypt, Izrael, Brazílie, Kolumbie, Mexiko, Argentina, Nový Zéland, Španělsko, Japonsko, Portugalsko, Chile, Itálie, Maďarsko a Venezuela. 
 

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE