reklama 11A

Tým Valkenswaard United zahájil GCL Řím vítězstvím

V dramatické zahajovacím kole Global Champions League v Římě v pátek 22. září dokončilo jediné družstvo bez trestných bodů. Z prvního místa tak v sobotu nastoupí tým Valkenswaard United, v jehož barvách startují Alberto Rozri a Marcus Ehning…
23.09.2017 10:04  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Foto: GCL / Stefano Grasso

V boji týmů Hamburg Diamonds a Valkenswaard United, který trvá po celou sezónu, došlo v pátek 22. září v první kole GCL v Římě k velkému zvratu. Hamburg Diamonds drží vedení celkového žebříčku s náskokem jedenácti bodů před Valkenswaard United. V zahajovacím kole v Římě však Harrie Smolders a Eric Lamaze připsali celkem osm trestných bodů. Do druhého kola tak Hamburg Diamonds nastoupí z šesté příčky.

Jako první z týmu Valkenswaard United připsala na parkuru z dílny Uliana Vezanni bezchybný výsledek italská star Alberto Zorzi v sedle Fair Light van T Heike, jehož výkon odměnilo domácí publikum mohutným potleskem. Stejný výsledek zopakoval i jeho týmový kolega Marcus Ehning, který absolvoval náročnou zkoušku spolu s Comme II Faut.

Jediná chyba zabránil ve vítězství St Tropez Pirates. Julien Epaillar a Simon Delestre totiž protnuli cílovou pásku parkuru v lepším čase než vedoucí tým, ale Simon Delestre spolu s Chesall Zimequest zaznamenali čtyři trestné body. Piráti tak nastoupí do sobotního kola z druhého místa.

Čtyři trestné body počítají po pátku další dva týmy. V lepším čase dokončili Emily Moffitt a Ben Maher z London Knights, kteří tak obsadili třetí příčku výsledkové listiny. Hned za ně se postavili jezdci v barvách Madrid In Motion Eric van der Vleuten a Leopold van Asten.

Zdroj: tisková zpráva GCL




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE