reklama 11A

Tým Prahy a Severní Moravy hořovickými mistry 2017

V Hořovicích se v sobotu 8. července rozdávaly první mistrovské medaile v rámci národního skokového šampionátu pro děti a juniory. Mistry České republiky se v dětech stalo družstvo Prahy, zatímco mezi juniory byl nejlepší celek Severní Morava 1…
08.07.2017 19:51  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Pražský dětský tým ve složení Valentýna Kuková, Sára Dvořáková, Anna Helebrantová a Lucie Melmerová si nejlépe poradil s nástrahami dvoukolové týmové soutěže. Členky si připsaly celkem 8 trestných bodů a s náskokem jediného bodu porazily Střední Čechy 1. Tento tým bojoval o přední místa ve složení Tereza Svobodová, Eliška Hasnédlová, Aneta Červená a Anna Kostková. Středočeši však byli velmi úspěšní, neboť druhý tým Středních Čech se dostal na místo třetí. Tam závodily Ema Kozáková, Lenka Slavíčková, Martina Holcová a Lenka Sikorová. Toto družstvo mělo na kontě 10 trestných bodů.

I mezi juniory bylo rozhodnuto již po dvou kolech a k rozeskakování nedošlo. S osmi trestnými body zvítězila Severní Morava 1, a to Natálie Kreislová, Nikol Švihorová, Magdaléna Roubíčková a Michal Šedý. Druhé místo putovalo do Karlovarska, a to zásluhou jezdců Tereza Markusková, Kateřina Kučerová, Daniel Pospěch a Tereza Michálková. Tento tým měl na kontě o jednu skokovou chybu více. Třetí pak dojel tým Východní Čechy 1 se ziskem 13 trestných bodů. Družstvo nastoupilo ve složení Matouš Kořínek, Jiří Skřivan mladší, Sára Finsterle a Pavla Benešová.

O individuálních medailích se rozhodne v neděli. Nejvíce otevřenou kategorií jsou děti, kde je po dvou kolech hned 17 dvojic bezchybných. Dá se tak očekávat, že v neděli se budou děti o titul ještě rozeskakovat.

Naopak v kategorii mladých juniorů si čisté konto po dvou kolech udržela pouze Sára Vingrálková a tato úspěšná česká reprezentantka má s koněm Dollar Look 1 výborně nakročeno ke zlaté medaili. Pouze jeden bod na kontě má Kateřina Svěráková a Arven 3, s chybou jdou do třetího kola Markéta Miková (Radek) a Sofie Najmanová (Casanova-S).

Mezi staršími juniory mají tři jezdci po dvou kolech nulu na kontě, a to Natálie Soukupová, Anna Heldová a Natálie Kreislová. Na jejich zaváhání však bude čekat další čtyři jedno chybové dvojice.

Výsledky naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže. 




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE