reklama 11D

Třináctá příčka pro Berlin Lions při GCL v Dauhá

ikonka

Během sobotního dne 11. listopadu se v Dauhá uskutečnilo druhé kolo týmové soutěže Global Champions League v rámci poslední zastávky letošní série v Dauhá. Berlin Lions vstupoval do druhého kola s osmi trestnými body a tým nakonec skončil třináctý…
11.11.2017 15:21  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Za Berlin Lions se opět jako první jezdkyně představila Cindy van der Straten s koněm Balance. Této dvojici se tentokrát dařilo velice dobře. Po osmi trestných bodech z prvního kola totiž jezdkyně přidala na týmové konto pouze jeden bod za překročený čas. Druhou startující v tomto týmu pak byla Anna Kellnerová. Tato česká jezdkyně sedlala svého koně Classica a tentokrát si na velice náročném parkuru připsala celkem 9 trestných bodů.

Tým Berlin Lions tak dokončil toto kolo v Dauhá s celkem 18 trestnými body na kontě, což stačilo na třinácté místo výsledkové listiny. Rozestupy jednotlivých týmů však byly malé.

Za jednotlivce nastoupil do parkuru také Čech Aleš Opatrný, který s VDL Fakirem absolvoval velice dobře přichystaný parkur. Dvojice totiž na překážkách ani jednou nechybovala, připsala si pouze jeden bod za překročený čas. To je zařadilo na 14. příčku a dvojice se podívá i na start Grand Prix. Do ní se probojovalo 25 nejlepších dvojic. Mezi nimi i Cindy van der Straten, která zajela v sobotu sedmnáctý nejlepší výsledek.

Kompletní výsledky naleznete ZDE

Foto: David Horváth/CET




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE