reklama 11B

Tři páteční vítězství Čechů na CSI v Jakubowicích

Do třech soutěží nastoupili v pátek 14. července dopoledne čeští reprezentanti na mezinárodních závodech CSI v Jakubowicích a třikrát z toho bylo první místo. Na nejvyšší příčce se vystřídali Kamil Papoušek, Ondřej Zvára a Sofie Najmanová.
14.07.2017 14:36  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Sofie Najmanová vyhrála CSIJ při pátečním programu v Jakubowicích. Foto: Lukáš Najman
 
Česká republika má v polských Jakubowicích na závodech CSI tři zástupce, kteří v pátečním dopoledním programu všichni stanuli na příčce nejvyšší.
 
Ráno se začínalo soutěží pro mladé pětileté koně v rámci CSIYH. Bezchybný a nejrychlejší výkon v ní předvedl Kamil Papoušek v sedle Great Feeling. Navíc nechyboval také s koněm Mister Star VD Zandhoeve. Soutěž se však nerozhodovala na čas, jak to u pětiletých koní bývá, takže se český jezdec dělil o první místo s dalšími čistými dvojicemi.
 
V CSI1* v soutěži s překážkami do 130 cm na čas nenašel přemožitele Ondřej Zvára s Chaccolanem, jejichž bezchybná jízda byla zároveň nejrychlejší. Do třetice zazářila v kategorii CSIJ Sofie Najmanová s Casanovou-S. Na překážkách s výškou do 135 cm nezaváhala a cílem projela v nejlepším čase 62,61 sekundy.
 
Seniorské jezdce čekají v pátečním programu ještě dvě soutěže CSI3*.
 



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE