reklama 11B

Třetí místo Vingrálkové při čtvrteční Poznani

ikonka

Během čtvrtečního dne 30. listopadu, kdy se v Poznani konal první závodní den při CSI3*-W, se z české ekipy dařilo Sáře Vingrálkové, která na parkuru při CSI1* obsadila výborné třetí místo. V rámci CSI3* pak podala nejlepší výkon Anna Kellnerová…
30.11.2017 20:13  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 Sára Vingrálková startovala s koněm Oscar des Fontaines v rámci Big Round při CSI1*. Na jezdce čekala soutěž dvoufázového skákání s výškou překážek 130 centimetrů. Česká dvojice poměrně dlouhou dobu vedla, nicméně nakonec se musela spokojit s těsně třetím místem. Na druhou pozici přitom ztratila pouhé 0,03 vteřiny.

Bezchybný parkur si ten den připsala na své konto tato nejmladší členka české výpravy i s koněm Kas-Sini DC. V soutěži Small Round (120 cm) při CSI1* však byla penalizována za překročený čas. To v početné konkurenci na přední umístění nestačilo.

České dvojice však nechyběly ani v hlavních soutěžích těchto závodů, které se jely při CSI3*. Do elitní dvacítky promluvili čeští jezdci v rámci soutěže CSI3* střední túry. Na jezdce bylo připraveno dvoufázové skákání 140 centimetrů vysoké. Nejlépe si z českých jezdců s tímto parkurem poradila Anna Kellnerová, která s koněm I´m Special van´t Heike absolvovala obě fáze bezchybně a získala pěkné jedenácté místo.

Jen o tři příčky níže pak skončila Zuzana Zelinková s Evitou R. I tato dvojice si poradila s první i druhou fází parkuru bezchybně. Aleš Opatrný s VDL Fakirem dokončil první fázi také bez shození, do té druhé se však nedostal kvůli penalizaci za překročený čas. V nejnáročnější soutěži prvního závodního dne se českým jezdcům již nepodařilo promluvit předních míst a připsali si na konto trestné body za chyby na překážkách.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE