reklama 11D

Třetí místo Barbory Tomanové v sobotní Big Tour

V sobotu 18. března pokračoval program CSI v italském Arezzu s pěti českými jezdkyněmi na startu. Nejlepšího umístění dosáhla Barbora Tomanová v sedle Scarface. Jednalo se o soutěž Gold Tour při CSI3*, kde získala bronzovou příčku...
18.03.2017 17:35  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Barbora Tomanová a Scarface nastoupily do dvoufázového skákání s výškou překážek 135 cm, a to v konkurenci 27 koní. Do druhé fáze se probojovalo celkem 17 dvojic, a kdo pomýšlel na přední příčky, musel jet opravdu rychle. To se povedlo právě české reprezentantce. Barbora Tomanová se se ztrátou necelé vteřiny na prvního umístěného nakonec dostala na třetí pozici výsledkové listiny.

Tereza Svobodová potvrdila své úspěchy z předešlého dne, když v Children Tour na 110 cm obsadila se svými koňmi Catalpou P a Sympatií S druhé a třetí místo. V obou případech dokončila bezchybně. Parkur soutěže Bronz Tour s výškou překážek 120 cm absolvovala v sedle koně Terry Z také bezchybně, a stejně tak nechybovala ani v soutěži Bronz Tour (115 cm). Tam jsme jí mohli vidět s Cartagenou W.

Neméně úspěšné byly i další české jezdkyně startující v rámci CSI1*. Kateřina Tomanové si během sobotního dne připsala hned dva čisté výsledky. Jednalo se o soutěže Bronz Tour na výšce 115 cm (Campus) a 120 cm (Rain Man, Caprus). Iva Holíková zajela čistý parkur ve stejné soutěži Bronz Tour v sedle Britanie.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE