reklama 11B

Top jezdci z 20 zemí na startu LGCT v Chantilly

Sezóna Longines Global Champions Tour se blíží ke své polovině. Sedmé kolo LGCT se pojede ve dnech 26. – 29. května v Chantilly ve Francii. Přestože se v Evropě koná další vrcholný mítink v Římě, je soupiska LGCT opět plná parkurových hvězd.
24.05.2016 17:15  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Foto: LGCT / Stefano Grasso

Úžasný areál v krásném francouzském městě Chantilly uvítá ve dnech 26. – 29. května sedmé kolo Longines Global Champions Tour. Seznamy přihlášených obsahují jména špičkových jezdců z dvaceti zemí z celého světa.

Loňskou výhru v Grand Prix bude obhajovat Belgičan Gregory Wathelet, který je sedmým jezdcem světového žebříčku FEI. Chybět nebude legendární Němec Ludger Beerbaum, Rolf-Goran Bengtsson (SWE) s impozantním Casallem či celková vítězka loňského ročníku Luciana Diniz (POR).

Silnou sestavu vysílá USA ve složení Gerogina Bloomberg, Lauren Hough, Jessica Springsteen, Audrey Coulter, Paris Sellon a Kimberly Prince. Vedle Beerbauma se v Chantilly v barvách Německa představí Daniel Deusser, Hans-Dieter Dreher nebo David Will.

Dalšími pojmy ve světě parkurového skákání jsou Pius Schwizer (SUI), Edwina Tops-Alexander (AUS), Laura Renwick (GBR) nebo Rodrigo Pessoa (BRA), ti všichni se také představí v sedmém kole LGCT.

Grand Prix je na programu v sobotu 28. května. O den později se pojede další kolo týmové soutěže Longines Global Champions League.


Více najdete na webu LGCT
 




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE