reklama 11B

Tomanová úspěšná při nedělním CSI Wr. Neustadt

Česká ekipa zakončila v neděli 20. srpna účast na CSI Wiener Neustadt. V Grand Prix s výškou překážek 145 cm se dařilo Barboře Tomanové, která v sedle Sorceress jednou chybovala. Stejná jezdkyně spolu s Clintonem obsadila 4. místo ve stočtyřicítce…
20.08.2017 19:34  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

V hlavní soutěži celého mítinku se představilo více jak čtyřicet dvojic. Z českých jezdců se zde nejvíce dařilo Barboře Tomanové. Ta startovala v Grand Prix na překážkách vysokých 145 cm v sedle Sorceress. Česká dvojice dojela do cíle se čtyřmi trestnými body a obsadila 11. místo.

Stejné jezdkyni se dařilo také v soutěži s výškou překážek 140 cm, kde sedlala Clintona. Zde Barbora Tomanová obsadila skvělou 4. příčku. Bezchybný výsledek si připsala také Alena Gasperl, která se spolu s Quentou 13 postavila na 6. místo.

V neděli připsala další úspěch pro českou vlajku také Natálie Kreislová, která ve finále Small Tour s překážkami vysokými 130 cm obsadila v sedle Remuse 7. příčku. Těsně za elitní desítku se ve stejné soutěži probojovala Alena Gasperl, která zde sedlala Alinu 36.

Kompletní výsledkové listiny naleznete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE