reklama 11B

Tomanová obhájila vítězství ve finále U25 ČSP 2017

Čtvrtou vítězkou nedělního finálového dne 24. září se v Hořovicích stala Barbora Tomanová. S klisnou Scarface ovládla finálovou soutěž U25 a navíc obhájila loňské 1. místo. Nechybovala ani v jedné části soutěže a super finále dokončila nejrychleji...
24.09.2017 15:43  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Stejně jako v předešlých finále, i zde postoupila ze základního kola elitní desítka do super finále. V této kategorii se tentokrát hned dvěma jezdkyním podařilo dokončit základní kolo i finále bezchybně, a tak mezi nimi o pořadí rozhodoval čas. Díky suverénně nejrychlejší jízdě se z výhry radovala Barbora Tomanová se Scarface. Pro druhé místo si po velmi dobrém výkonu dojela Michaela Refková a Grace Frederica.

 

 

Elitní trio pak doplnil Alexander Baraldi se Sopranistem K. Ten si ze základního kola přinesl 1 trestný bod a jednou pak chyboval ve finále. Stejný počet trestných bodů měla i Sára Finsterle a Que Sera, jejich čas byl však o něco horší a znamenal pro dvojici čtvrtou příčku ve výsledkové listině.

Kompletní výsledky najdete na adrese www.ceskyskokovypohar.cz, kde běží po celý den ŽIVĚ on-line přenos. Soutěžní program přenáší také sportovní web České televize a EquiTV.cz.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE