reklama 11A

The Queen´s Diamond Jubilee Polo Cup 2012

V neděli 15. 7. 2012 se uskutečnil v Chlumci nad Cidlinou The Queen's Diamond Jubilee Polo Cup, jehož pořadatelem byl klub GILL POLO. Hostem se stal maďarský pólo club, ve kterém hrál otec a syn George a Leonard Ivanics spolu s Adamem Kunczly...
17.07.2012 23:14  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 

Foto archiv pořadatele
 
Za tým GILL POLO nastoupili Šárka Gill, Matthew Blaken, Mark Robinson, hostující britský hráč David Wilridge a chukku 4 si zahrál i majitel klubu Naveed Gill, který byl po celou dobu akce divákům skvělým moderátorem.
 
Na samotnou hru se přišlo podívat kolem 150 nadšených diváků, z nichž 100 našlo zázemí ve VIP stanu, kde měli hosté k dispozici skvělé jídlo od restauracje Dworek z Polska, jejíž majitelé jsou velcí nadšenci pro pólo.
 
Pólo zápas se konal u příležitosti Diamantového jubilea anglické královny. Utkání proběhlo ve velmi přátelském duchu a hráči hráli v týmech tři proti třem. Utkání skončilo výhrou maďarského týmu. Všichni si odpoledne moc užili, a to i přes velmi silnou sprchu z nebe těsně před utkáním. Součástí programu byla i ukázka póla mladých hráčů Eliáše Gilla (10 let) a Kateřiny Vackové (12 let).
 
Pro návštěvníky byla připravena bohatá tombola a měli možnost zakoupit si i jezdecké šperky Poukar. Závěrem diváci tleskali nejen vítěznému týmu, ale zvolili si sami i nejlepšího pólo pony utkání. Byla jím zkušená pólo klisna Augustina maďarského týmu.
 
Připravila Šárka Gill



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE