reklama 11B

Termínová listina dostihů v roce 2019

ikonka

V letošním roce se podařilo dojednat termínovou listinu dostihů na sezonu 2019 v dřívější době, než tomu bylo předešlé roky. Již v polovině října se na jednání Rady JC ČR seznam dostihů schválil. Těšit se můžeme na více jak 50 dostihových dnů…
26.10.2018 20:50  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12C

Celkem se v toce 2019 uskuteční 54 dostihových dnů. To je o pět dostihových dnů méně než v roce 2018. Změnou je dále absence dostihových dnů pod patronátem sázkové společnosti PMU, která chystá omezení dostihových dnů mimo území Francie, a tak podporu České republice negarantovala.

Výsledkem jednání je však více dostihových dnů, než bylo předem plánováno. Zásluhy na tom má právě Jockey Club, který má v tomto procesu především roli koordinátora. Zároveň budou dostihové dny více rovnoměrně rozmístěny a dojde k vyššímu počtu v červenci a srpnu, než tomu bylo v loňském roce.

Při schvalování a sestavování termínové listiny byly brány ohledy i na dostihové dny na Slovensku.

V roce 2019 by se u nás mělo začínat tradičně ve Velké Chuchli, a to Velkou dubnovou cenou v neděli 7. dubna. Ve Velké Chuchli se bude také sezona uzavírat, a to v sobotu 9. listopadu v rámci Pražského zimního favorita.

 

Kompletní termínovou listinu naleznete ZDE.

Zdroj: Termínová listina 2019/Dostihy.cz

Foto: archiv Jezdci.cz




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE