reklama 11D

Termínová listina dostihů 2018 pod hlavičkou JC ČR

ikonka

Rada Jockey Clubu ČR schválila krátce před vánočními svátky termínovou listinu na rok 2018 a propozice na klasické dostihy. Aktivní účastníci zcela jistě přivítají zvýšení počtu dostihových dní o čtyři na celkových šedesát jedna!…
02.01.2018 10:54  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12A
 
„Koordinace termínové listiny na rok 2018 proběhla ve velice přátelském duchu, nejlepším za poslední období,“ sdělila generální sekretářka Jockey Clubu Martina Krejčí a doplnila. „Naším plánem je schválit termínovou listinu na rok 2019 již v listopadu.“ 
 
Ve Velké Chuchli se uskuteční celkem osmnáct dostihových dní, v Pardubicích je jich proponováno devět, v Karlových Varech sedm, v Mostě a Slušovicích po šesti, v Mimoni čtyři, v Lysé nad Labem, Kolesách a Brně po třech, a jeden dostihový den nebude chybět ve Světlé Hoře a Netolicích. 
 
Celkem na čtyři dostihové dny bude přijímat sázky francouzská sázková společnost PMU (24. května, 1. června, 15. června a 12. července).
 
Klasické dostihy mají stejné dotace jako v roce 2017, nemění se ani místo jejich konání, čtyřikrát Velká Chuchle (Jarní cena klisen, Velká jarní cena, České derby a St. Leger) a jednou Karlovy Vary (Oaks). Termín prvních přihlášek byl stanoven již na 11. ledna 2018!
 

TERMÍNOVÁ LISTINA VŠECH DOSTIHŮ JE ZDE!

Zdroj: JC ČR
Ilustrační foto Ivan Krejza



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE