reklama 11B

Tereza Czyžová zvítězila na CVI v Salzburgu

ikonka

Skvělé vystoupení má za sebou česká reprezentantka Tereza Czyžová. Během neděle 10. prosince na ni čekala další dvě kola při mezinárodních závodech CVI2*CH v rakouském Salzburgu. Po skvělých výkonech ve volné sestavě dosáhla na vítězství…
10.12.2017 18:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Dětská reprezentantka Tereza Czyžová podala velice dobré výkony již v sobotu, v neděli pak na ně dokázala navázat. V povinné sestavě získala sice opět až druhé nejvyšší hodnocení, ve volné jízdě však na ni nikdo neměl. Opět obdržela vysoké známky, a to dokonce 7,501 bodů. Výrazně se tak vzdálila svým soupeřkám, neboť druhá v této jízdě, Němka Lisa-Marie Gerritzen, se musela spokojit se známkou 6,895 bodů.

V součtu po všech čtyřech jízdách byla česká reprezentantka Tereza Czyžová jedinou jezdkyní, která dosáhla v této dětské kategorii CVI2* CH na více jak 7 bodů. Zaslouženě se tak radovala z vítězství a zajistila hraní české hymny. V téže soutěži obsadila celkové čtvrté místo Barbora Kyselá, na šesté místo se dostala Michaela Milatová.

V rámci náročnější kategorie CVI3* si pro konečnou pátou pozici dojela Kateřina Kocurová, která v neděli dokončila s výsledkem těsně pod 6 bodů. Mezi juniory CVI2*J bojovala úspěšně Nela Stříbrná, která obsadila v nedělní volné jízdě dílčí páté místo, sedmá příčka připadla Lucii Kubíkové.

Kompletní výsledky naleznete ZDE

Foto: Petr Videnka




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE