reklama 11B

Tereza Czyžová vítězkou na CVI ve Frenštátu

Česká reprezentantka Tereza Czyžová udržela první místo v dětské kategorii při CVI2* ve Frenštátu pod Radhoštěm a po volné jízdě se v neděli 2. července radovala z konečné první pozice. Slavila i Weronika Zelinková, když si splnila kvalifikaci na ME…
02.07.2017 16:36  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Tereza Czyžová zajela v dětské kategorii při úrovni CVI2* nejlépe již první kolo a v tom druhém jen potvrdila dobrou formu. V rámci druhého kola zajela nejvýše hodnocenou volnou sestavu a s celkovou známkou 7,220 bodů suverénně zvítězila. Na své další soupeře měla náskok téměř půl bodu.

Mezi juniory při CVI2* se na druhou příčku dostala Vanesa Krištofová. Tato česká zástupkyně celkem získala 7,375 bodů a nestačila jen na Slovenku Kristinu Hejdukovou. Ta si připsala o zhruba dvě desetiny bodu více.  Do elitní pětice se z české ekipy dostala ještě čtvrtá Nela Stříbrná a pátá Kateřina Kocurová.

V soutěži pro seniorky-ženy se při CVI3* nakonec v neděli nic na předních místech nezměnilo. Ruska Maria Bondar udržela těsné vedení a nakonec se po zisku 6,916 bodů radovala z vítězství. Druhou příčku získala Weronika Zelinková, které první místo těsně uniklo. Na kontě totiž měla 6,890 bodů. Tato jezdkyně však měla ještě jeden důvod k radosti. Tímto výkonem si totiž splnila kvalifikaci na mistrovství Evropy.

Ve skupinách si i ve druhém kole lépe vedli zástupci JK Voltiž Albertovec. Po zisku vysoké známky v nedělním druhém kole v podobě 7,915 bodů si celkem připsali 7,237 bodů a zajistili české ekipě druhé vítězství v rámci těchto závodů.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE