reklama 11B

Táboříková opět vítězná při CSN v Lešně

ikonka

Česká jezdkyně Jana Táboříková potvrdila dobou formu ze sobotního dne, a i v neděli 21. října dosáhla na vítězství. Při národních skokových závodech CSN v polském Lešně sedlala poničku Karu, s níž předvedla nejlepší jízdu na parkuru 105 centimetrů…
22.10.2018 14:45  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Česká ekipa pony jezdců se naposledy představila při národních skokových závodech v polském Lešně právě během nedělního dne. Nejlepší výkon se v neděli podařil Janě Táboříkové, která navázala na sobotní vítězství, a i v neděli si dojela pro první místo. S pony klisnou Karou absolvovala soutěž 105 centimetrů vysokou, která se jela jako dvoufázové skákání. Česká dvojice měla v cíli více jak vteřinový náskok před druhou umístěnou.

Pěkným třetím místem zakončila svoji účast v Polsku Klára Hlaváčková. S Cheynne absolvovala soutěž 110/115 centimetrů vysokou. Opět se jednalo o dvoufázové skákání a česká jezdkyně dokončila obě části soutěže bez trestných bodů. Dosažený čas druhé fáze ji nakonec stačil právě na třetí příčku konečného pořadí.

Třetí umístění v elitní pětici přidala ten den Kateřina Růžičková s Indigem. I soutěž s výškou překážek 85 centimetrů se jela jako dvoufázové skákání. V poměrně početně obsazené soutěži nakonec deset dvojic absolvovalo první i druhou fázi bezchybně. Česká dvojice nakonec dosáhla na čtvrté místo.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE