reklama 11A

Táboříková a Petrusová mistryněmi MČR pony 2018

ikonka

Poslední dvě zlaté medaile z mistrovství České republiky pony ve skocích 2018 si odvezly Eliška Petrusová s Kačenkou 1 v kategorii dětí 11 až 13 let na pony B a Jana Táboříková s Karou 261 mezi jezdci 14 až 16 let na pony do 148 cm KVH…
26.08.2018 18:41  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Eliška Petrusová se musela na Kačence rozeskakovat s dalšími pěti soupeřkami. Jen 63 setin dělilo od zlata Kláru Hlaváčkovou s Cheyenne. Bronz získala Anna Abtová na pony Nantano B.B. Bez medailí po rozeskakování zůstaly Adéla Opatrná, Rozálie Sovová a Klára Pulchartová. 
 
Ve starší kategorii jezdců Jana Táboříková získala s Karou zlato již po 3. kole mistrovské soutěže, jelikož nezůstal nikdo jiný bez penalizace. O stříbro a bronz se pak rozeskakovaly další tři dvojice. Ty na závěr nechybovaly a o umístění rozhodoval čas – resp. setiny vteřin. Smolná bramborová medaile zůstala na Sáru Dvořákovou s Fly Sky. Rozhodlo o tom 8 setin sekundy, o které byla rychlejší Denisa Trnková s Extreme Lucky. O dalších 35 setin měla kratší čas Natalie Veberová s Mino a brala tak stříbro. 



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE