reklama 11A

TOP10 drezurního žebříčku v listopadu beze změn

ikonka

Mezinárodní jezdecká federace FEI vydala aktuální světový žebříček drezurních dvojic k 1. listopadu. Je to k nevíře, ale po přičtení všech závodů za říjen zůstává nejlepší desítka bodování zcela beze změn. V čele je Američanka Laura Graves.
07.11.2018 16:28  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Laura Graves s Verdadem vede žebříček drezurních dvojic. Foto: FEI 
 
Laura Graves, které vede s koněm Verdadem vystřídala po mnoha měsících německou jezdkyni Isabell Werth. Ta ovšem okupuje další tří příčku. Druhá se s klisnou Weihegold OLD, třetí s Emiliem a čtvrtá s klisnou Bellou Rose, jež se do nejvyššího sportu vrátila po dlouhé rekonvalescenci.
 
Páté místo patří Dance Cathrine Dufour s ryzákem Atterupsgaards Cassidy a na šesté příčce se drží Charlotte Dujardin (GBR) a Mount St John Freestyle. Němka Dorothe Schneider se Sammy Davisem jr. je sedmá. Následuje jí její krajanka Helen Langehanenberg s Damsey FRH, devátý je Edward Gal (NED) a Glock´s Zonick NOP a TOP10 uzavírá Švéd Patrik Kittel s klisnou Dejou.
 
Nejlepší českou dvojicí v žebříčku je stabilně Pavla Rubíčková s běloušem Xangaiem. Ti jsou na pozici číslo 267. Z juniorů si drží ve čtvrté desítce Eva Vavříková s Belle Ennie, navíc s dalším koněm Siracusou je na devětapadesátém místě.
 

Žebříčky FEI si můžete prohlédnout ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE