reklama 11A

Světový pohár ve Varšavě pro Skrzyczynského

Během pátečního dne 24. února se v polské Varšavě konala jedna z hlavních soutěží skokových závodů Cavaliada Tour. Jednalo se o soutěž Světového poháru, kde se po rozeskakování nakonec z první příčky radoval domácí jezdec Jaroslaw Skrzyczynski…
24.02.2017 19:49  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Páteční Světový pohár se jel na parkuru 150 centimetrů vysokém a do rozeskakování se kvalifikovalo dvanáct dvojic. Více jak polovina přitom reprezentovala Polsko. A právě jeden z Poláků nakonec dosáhl na příčku nejvyšší. Jednalo se o Jaroslawa Skrzyczynského s koněm Chacclana. Poradili si s rozeskakováním nejen bezchybně, ale také v suverénně nejlepším čase.

O více jak vteřinu pomalejší jízda nakonec vynesla druhou příčku německému jezdci Michaelu Kölzovi s koněm FST Dipylon. Elitní trio pak opět se zhruba vteřinovou ztrátou uzavřel Lennard De Boer a VDL Edgar M.

Za ním se následně umístilo na čtvrté a páté pozici duo domácích reprezentantů. Tato soutěž byla zároveň započítávána do Longines žebříčku a jednalo se i o kvalifikaci do nedělní Grand Prix.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE