reklama 11D

Světový pohár v drezuře pokračuje ve Stuttgartu

ikonka

Součástí pětidenního mítinku Stuttgart German Masters 2017 bude mimo jiné Světový pohár v drezuře. Na startu zde nebude chybět domácí jezdkyně Isabell Werth, která v současné chvíli figuruje na vedoucí příčce žebříčku SP…
14.11.2017 16:51  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Již třiatřicátý ročník Stuttgart German Masters se uskuteční v termínu 15. – 19. listopadu. Součástí programu budou kvalifikační kola Světového poháru v parkuru, spřežení a v neposlední řadě také v drezuře.

Žebříček drezurního Světového poháru vede po třech kolech německá jezdkyně Isabell Werth, která nebude chybět ani na tomto mítinku. Z dalších domácích jezdců se pohárových soutěží zúčastní Helen Langehanenberg, Jessica von Bredow-Werndl či Dorothee Schneider. Ze zahraničních jezdců pak budou bojovat o důležité body například Tinne Vilhelmson Silfén (SWE), Daniel Pinto (POR), Patrick Van Der Meer (NED) a další.

Součástí tohoto mítinku budou také soutěže CDI4*, kde budeme mít možnost držet palce dvojici startující ve slovenských barvách, a to Michaelovi Buganovi v sedle For President.

Webové stránky mítinku naleznete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE