reklama 11A

Světový pohár v Lyonu pro domácího Delestreho

ikonka

Francouz Simon Delestre si docválal před domácím publikem v Lyonu pro vítězství v dalším kvalifikačním kole Světového poháru západoevropské ligy. V neděli 5. listopadu zajel absolutně nejrychleji rozeskakování a bezchybný výkon mu zajistil vítězství…
05.11.2017 18:58  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Další kvalifikační soutěž Světového poháru se jela v rámci CSI5*-W na parkuru 160 centimetrů a bezchybní jezdci postoupili do rozeskakování. Tentokrát se to povedlo hned jedenácti účastníkům. V rozeskakování měl pak suverénně navrch jeden ze tří domácích jezdců, Simon Delestre. Ten sedlal svého úspěšného koně Hermes Ryan a v cíli měl náskok téměř půl vteřiny. Dokončil jako jediný v čase pod 38 vteřin.

Z jedenácti rozeskakujících se jezdců se celkem sedmi podařilo dokončit i napodruhé bezchybně. Z nich se nejblíže vítězného času dostali Henrik von Eckermann a Mary Lou, reprezentanti Švédska. Elitní trio pak doplnil Steve Guerdat a Bianca, tedy dvojice, která si udržela formu z páteční Grand Prix, kde skončila druhá.

I na dalších dvou místech se objevila úspěšná jména z předešlých dnů. Čtvrtý nejlepší výsledek v soutěži Světového poháru totiž zaznamenal Pieter Devos (Claire Z), který se svým druhým koněm Gin D nenašel přemožitele v sobotní soutěži 160 centimetrů vysoké. Pro páté místo si pak během nedělního vrcholu dojela irská dvojice Mark McAuley a Miebello, tedy vítězové páteční Grand Prix.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE