reklama 11A

Světový pohár spřežení zažije letos deset závodů

ikonka

Devět kvalifikací plus finále, to je program Světového poháru čtyřspřeží 2018/2019. Série halových závodů určených pro jezdce kvalifikované na základě žebříčku FEI odstartuje v Lyonu ve Francii na přelomu října a listopadu.
05.10.2018 12:14  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Foto: FEI / Richard Juilliart
 
Nejlepší vozatajové světa se poprvé potkají v Lyonu ve dnech 31. října až 4. listopadu. Následovat bude o dva týdny později druhé kolo ve Stuttgartu (GER) a v dalším víkendu se bude závodit v nizozemském Maastrichtu. 
 
Na přelomu listopadu a prosince se pojede ve Stockholmu ve Švédsku a ve stejném termínu se koná SP zároveň v Budapešti (HUN). V prosinci čeká účastníky ještě Ženeva (SUI), Londýn (GBR) a Mechelen. Po Novém roce mohou fanoušci spřežení zavítat do Německa do Lipska a poté již přijde na řadu finále, které hostí ve dnech 7. – 10. února francouzské Bordeaux.
 
Mezinárodní jezdecká federace FEI prozatím nezveřejnila přehled letošních účastníků. Jistě však mezi nimi nebude chybět čerstvý vítěz WEG Australan Boyd Exell, který bude obhajovat titul ze sezonu 2017/2018.



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE