reklama 11C

Světový pohár spřežení vede stále Exell

ikonka

V londýnské Olympii se uplynulou sobotu 16. prosince uskutečnilo již letošní páté kolo Světového poháru ve spřežení. Díky výhře v tomto kole si na druhé místo polepšil Ijsbrand Chardon, nicméně v čele i nadále zůstává Boyd Exell…
17.12.2017 10:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Tento australský reprezentant má totiž na kontě 30 bodů za tři vítězství, a to ze Stuttgartu, Stockholmu a naposledy z Ženevy. V Londýně skončil po nevydařené finálové jízdě nakonec na třetí pozici, avšak toto kolo pro něj nebylo bodující a nepřipsal si tak na konto stejně žádný další bod.

Naopak o 10 bodů více má po londýnském kole Ijsbrand Chardon, který se tam těšil z vítězství. V součtu má nyní celkem 22 bodů a drží si zatím druhé místo. Na třetího jezdce Koos de Ronde má tento Holanďan celkem slušný náskok. Koos de Ronde má však na rozdíl od něj pouze dva zapsané výsledky. Poslední dvě kola tak ještě mohou zamíchat pořadím. Zatím ztrácí 7 bodů na druhou příčku.

Na jezdce čeká na sklonku roku ještě kvalifikační kolo v Mechelenu, kde se bude závodit ve dnech 26. – 30. prosince. V rámci ledna se pak naposledy o body utkají ve dnech 18. – 21. ledna v Lipsku.

Kompletní žebírek naleznete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE