reklama 11C

Světový pohár spřežení 2017 míří do Stuttgartu

ikonka

V rámci mezinárodních závodů Stuttgart German Masters se ve dnech 15. – 19. listopadu bude závodit ve Světovém poháru hned ve třech disciplínách. Jednou z nich bude i spřežení, které již neodmyslitelně k těmto závodům patří…
13.11.2017 16:41  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Do Stuttgartu se pravidelně sjíždí úspěšní reprezentanti v této disciplíně a zajistí příchozím atraktivní podívanou na kvalitní sport. Soutěže v rámci Světového poháru se uskuteční během pátečního a sobotního dne. Právě v pátek bude na jezdce čekat úvodní soutěž, která se pojede na dvě kola. Trasa obou kol bude odlišná.

Během soboty se pak uskuteční bodovaná soutěž v rámci Světového poháru, která bude mít taktéž dvě kola. Výsledek, respektive tomu odpovídající bodový příděl, se bude jezdcům počítat do letošního Světového poháru spřežení sezony 2017/2018.

V rámci těchto soutěží se mohou diváci těšit na domácího jezdce Georga von Steina. Na startu se představí také dva jezdci nereprezentující evropskou zemi, a to australská jednička Boyd Exell a reprezentant USA, Chester Weber.

Šestici jezdců na startu dále doplní pravidelně úspěšný jezdec Světového poháru Holanďan Ijsbrand Chardon, chybět nebude ani francouzský reprezentant Benjamin Aillaud a Belgičan Edouard Simonet.

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE. Startovní a výsledkové listiny budou dostupné TADY




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE