reklama 11A

Světové jezdecké hry mají své oficiální maskoty

ikonka

Pořadatel Světových jezdeckých her WEG 2018 v Tryonu představil dva oficiální maskoty závodů. Jsou jimi oblíbení koně mini horse Star a Huck. Ty adoptovali Katherine a Mark Bellissimo – manažeři jezdeckého areálu v Tryonu. Více se dozvíte v článku…
12.05.2018 11:44  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

Star a Huck byli zachráněni nadací Peeps Foundation, která se zaměřuje právě na miniaturní plemena koní, a v roce 2016 je adoptovali manželé Katherine a Mark Bellissimo, jež se starají o management obřího jezdeckého areálu v Tryonu. Tam se v září 2018 uskuteční Světové jezdecké hry WEG.
 
Nerozlučná dvojice Star a Huck se okamžitě stala populární mezi fanoušky, kteří závody a akce v Tryonu v posledních měsících navštěvují. Jejich kalendář, kdy jsou představováni veřejnosti, je skutečně nabitý.
 
„Jsme opravdu potěšení, že dva z našich čtyřnohách rodinných členů byli vybráni jako oficiální maskoti WEG. Již jsme je na různé akce brali a pokaždé mě ohromí, jak na ně lidé reagují. Jejich povaha a velikost dovoluje skvělou interakci s lidmi“, uvedla Katherine.
 
Během WEG bude možné zakoupit i různé reklamní předměty a hračky s motivem maskotů. 
 
WEG startují 11. září a potrvají do 23. září. Jedná se o výjimečnou jezdeckou akci, která se koná jednou za čtyři roky, a o tituly mistrů světa při ní bojují jezdci všech disciplín sdružených pod Mezinárodní jezdeckou federací.
 

Více k WEG 2018 najdete TADY

 
Foto: Photo Credit / Madison Ibach



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE