reklama 11C

Suverénní Werth při drezurním CDI-W ve Stuttgartu

ikonka

Sobotní den 18. listopadu přinesl v německém Stuttgartu také kvalifikační soutěž Světového poháru v drezuře. Suverénně nejlepší výkon podala v Grand Prix Freestyle domácí Isabell Werth. Nejen ona však ukázala německou nadvládu v této úloze…
18.11.2017 18:12  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Německá jezdkyně Isabell Werth se v soutěži jedoucí se na hudbu představila s Weihegold OLD. Za svoji jízdu obdržela 87,575 % a s náskokem téměř pěti procent si dojela pro první místo. Všichni rozhodčí se shodli na tom, že se jednalo o nejlepší výkon, a dali jí nejvyšší hodnocení.

Werth však nebyla jedinou úspěšnou německou reprezentantkou. V Grand Prix Freestyle se totiž domácím reprezentantům skutečně dařilo a obsadili hned všechny tři nejvyšší příčky. Druhé místo pro sebe získala Dorothee Schneider, a to za výkon s koněm Sammy Davis jr. Tato dvojice obdržela od rozhodčích 82,805 %.

Třetí nejlepší jezdkyní se stala další Němka, a to Helen Langehanenberg. Ta se představila s  Damsey FRH a těsně nepokořila hranici 80%, když od rozhodčích obdržela 79,615 %.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE