reklama 11C

Summer Jumping Festival generálkou před MČR

ikonka

Opravdu nabitý program slibuje v termínu 11. – 15. července jezdecký areál ve Zduchovicích. Pětidenní mítink totiž nabídne soutěže ZM až T**, soutěže pro mladé koně, pony soutěže i soutěže pro děti a juniory v rámci seriálu Channel Star…
10.07.2018 17:43  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Pětidenní závody Summer Jumping Festival ve Zduchovicích bude pro jezdce poslední generálkou před blížícím se mistrovstvím České republiky, které se ve stejném areálu uskuteční v závěru tohoto měsíce.

Jezdci, kteří se v rámci mistrovství budou ucházet o titul kategorie seniorů budou mít v rámci tohoto mítinku první a také poslední šanci nastoupit do soutěže T**, kde překážky měří 150 cm, před samotným šampionátem.

Na své si zde přijdou také mladí koně, pro které budou připraveny soutěže s výškou překážek 110-120 cm nebo děti a junioři, kteří budou mít šanci nasbírat ve svých soutěžích body v rámci zduchovického seriálu Channel Star.

Pořadatelé myslí také na jezdce na ponících, pro které v rozpisu vypsali soutěže ZP až STP. Zároveň si tak poníci mohou dojet pro kvalifikaci na jejich mistrovství České republiky, a to ve stylových pony soutěžích ZP až LP.

Startovní i výsledkové listiny budeme pravidelně doplňovat do záznamu závodů – viz odkaz níže…




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE