reklama 11C

Stylový pohár pony proběhne i v roce 2018

ikonka

I v roce 2018 se mohou zájemci o pony ježdění těšit na Styl pohár pony 2018. Během roku se uskuteční celkem dvacet kol. Finále pak proběhne opět při mistrovství České republiky pony, které se i v tomto roce uskuteční ve Zduchovicích…
19.02.2018 19:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

V nadcházející sezoně se uskuteční již sedmý ročník seriálu Stylový pohár pony 2018. Jednotlivá kvalifikační kola budou probíhat od března, přičemž první kolo se koná 4. března v Herouticích. Naopak poslední kolo před finále se uskuteční v polovině srpna v Trojanovicích.

Jezdci na pony budou závodit celkem ve čtyřech kategoriích. Ti nejmenší ve věku 8-10 let na pony S a A budou soutěžit na parkurech ZP a ZLP. Jezdci ve věku 11 – 13 let na pony S a A budou sbírat body ze stejně vysokých parkurů. Třetí kategorie je vypsána pro jezdce ve věku 8 – 13 let na pony B, kteří budou závodit v soutěžích ZPB a ZLP. Pro nejstarší jezdce ve věku 14 – 16 let budou připraveny soutěže ZLPB LPB.

Pro účast ve finále musí jezdec získat alespoň čtyři kvalifikační známky. Kvalifikaci může jezdec získat na vypsané úrovni pro jeho kategorii, případně i v těžší soutěži. Pokud během sezony nasbírá více známek, počítají se mu čtyři nejlepší. Do finále pak postupuje 20 nejlepších jezdců dle součtu bodů dosažených v kvalifikačních kolech. Ve finále může každý jezdec startovat pouze s jedním poníkem.

Další podrobnosti o pony seriálu naleznete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE