reklama 11C

Stuttgartský halový cross ovládl ekvádorský jezdec

Olympijského vítěze Michaela Junga i další německou hvězdu všestrannosti Ingrid Klimke nechal za sebou ekvádorský jezdec Nicolas Wettstein při soutěži v halové všestrannosti během Stuttgart Masters. Podrobnosti se dočtete v článku níže.
18.11.2016 14:48  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Foto: Stuttgart Masters Press

Při závodech Stuttgart Masters ve dnech 16. – 20. listopadu mohou diváci sledovat soutěže v několika jezdeckých disciplínách
 
Hned v úvodu ve středu nechyběl halový cross, do kterého nastoupili mimo jiné dlouhodobě nejlepší jezdec světa a dvojnásobný olympijský vítěz Michael Jung (GER) nebo jeho neméně známá krajanka Ingrid Klimke. Obhajovat první místo z roku 2015 přijel Sidney Dufresne (FRA).
 
Jung závodil s jedním ze svých TOP koní fischerRocanou FST, a dokončil na druhém místě v čase 88,13 sekund. O jednu příčku za ním se umístila Klimke s koněm Parmenides. Dufresne na Looping de Buissy dojel čtvrtý.
 
Vítězem se možná překvapivě stal ekvádorský reprezentant Nicolas Wettstein, který sedlal koně Onzieme Framoni a dojel v čase 87,79 sekund. Nutno ovšem dodat, že Wettstein se pohybuje na úrovni tří a čtyřhvězdových závodů, a kvalifikoval se i na olympijské hry v Riu
 

Kompletní výsledky ze Stuttgart Masters naleznete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE