reklama 11C

Středočeské družstvo prvním mistrem při MČR v Brně

První medaile byly rozdány při MČR v Brně v sobotu 15. července. V dvoukolové soutěži družstev nenašly přemožitele jezdkyně startující v barvách středočeské oblasti, a to Hana Vašáryová, Markéta Brychtová a Aneta Kolblová…
15.07.2017 19:21  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Zlato si ze soutěže družstev odváží Hana Vašáryová, foto: Stanislav Pitela

Zlatou příčku v kategorii družstev si z Brna odváží tým středočeských jezkyň ve složení Hana Vašáryová, Markéta Brychtová a Aneta Kolblová. Druhou příčku obsadily zástupkyně družstva JK Falea Anna Mikolášová, Eva Jančaříková a Petra Miki Civišová. Trojlístek na stupních vítězů uzavřel tým Jihomoravská oblast A, v jehož barvách se představili Markéta Vašáková, Michal Knoflíček a Barbora Leiterová.

 

Ke změně na první příčce došlo po druhém kole mezi dětmi. Doposud vedoucí Eliška Skřivanová v sedle Velvet 6 totiž dokončila sobotní úlohu na třetím místě.. Po dvou kolech tak tato dvojice zaujala stříbrnou příčku. Na první místo se postavila Jana Táboříková spolu s Janne 1.

Mezi mladými jezdci se drží ve vedení s náskokem tří procent Anežka Zajícová, která v soutěži sedlá koně Stasia EG.

Druhé kolo mají za sebou také paradrezurní jezdci a ani zde nedošlo ke změně na prvních místech. Stále totiž vede v úloze Para 1 Anastasja Vištalová a Dominique 1, v Para 2 Zuzana Fialová a Larino a v Para nezařazení Tereza Dubcová a Finn2.

Kompletní výsledky naleznete v záznamu závodů – viz odkaz níže…




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE