reklama 11C

Středeční Sunshine Tour se starty Emmy de Moussac

ikonka

Při středečním programu Sunshine Tour dne 21. února ve španělském Vejer de la Frontera se představila v sedle mladých koní v rámci CSIYH1* Emma Augier de Moussac. Ze čtyř startů během tohoto dne si připsala tři bezchybné jízdy…
22.02.2018 09:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Z počátku středečního dne startovala česká jezdkyně Emma Augier de Moussac v soutěži pro pětileté koně, kde sedlala svěřence Nikias vd Bisschop. V dvoufázovém skákání se české dvojici podařilo dokončit obě fáze bezchybně. Pomalejší čas jim nakonec stačil na 33. pozici.

I pro šestiletý ročník bylo připraveno dvoufázové skákání. Emma Augier de Moussac se představila s koněm Homey. Zatímco v první fázi nechybovala, v té druhé si připsala 4 trestné body za jedno shození. To v početném startovním poli téměř 100 koní na umístění na předních místech nestačilo.

V závěrečné středeční soutěži, která byla určena pro sedmileté koně, sedlala Emma Augier de Moussac své dva svěřence, a to koně Cebra a Lo Visto van´t Hulgenrode. Lepší výkon podala právě s  Lo Visto van´t Hulgenrode, když v soutěži na čas předvedla bezchybnou, byť pomalejší, jízdu.

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE