reklama 11D

Středa v Mechelenu pro Daniela Deussera

ikonka

Během středečního dne 27. prosince se v rámci CSI5*-W skákalo také v soutěži Open Sires, což byl parkur 145 centimetrů vysoký. O vítězi se rozhodovalo v rozeskakování, kde se nejlépe předvedl Němec Daniel Deusser se svým koněm Tobago Z…
27.12.2017 22:26  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

V této soutěži postoupilo celkem deset jezdců do rozeskakování, ti reprezentovali pouze tři národy – a to Belgii, Německo a Velkou Británii. Pouze čtyřem účastníkům se podařilo dokončit i trasu rozeskakování bezchybně. Suverénně nejrychlejší z této čtveřice byl Daniel Deusser z Německa, který dokončil o více jak tři vteřiny rychleji než nakonec druhá Rachel Steffen z Belgie. K překonání trasy totiž potřeboval 34,85 vteřiny, zatímco druhá umístěná se dostala do cíle v čase 38,45 vteřiny.

Nicméně hned dva Belgičani Deusserův čas překonali, avšak o výhru je nakonec připravilo jedno shození. S nejlepším časem a jednou chybou tak skončil pátý Gregory Wathelet s koněm MJT Nevados S, který absolvoval rozeskakování v čase 33,06 vteřiny.

Za vítězem Danielem Deusserem s koněm Tobago Z si pro druhé místo tedy dojela domácí jezdkyně Rachel Steffen a Uncanto di Villagana. Tato dvojice se rozhodla jet více na jistotu, a to se jí vyplatilo. Třetí příčku pak získala opět belgická dvojice, a to Damien Haelterman a Hooligan de Laubry. Čtvrtým bezchybným byl Jack Whitaker s koněm Valmy de la Lande. Ten si tak zajistil pomalou, avšak jízdou bez trestných bodů pěkné čtvrté místo.

O závěr středečního dne se postará soutěž Land Rover Master, což je parkur s výškou překážek 150 centimetrů a opět se jede při CSI5*-W.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE