reklama 11B

Stolní Jezdecké kalendáře 2018 na cestě k vám!

ikonka

Distribuce stolních Jezdeckých kalendářů 2018 běží na plné obrátky! Od pondělka jsou pro vás připraveny ZDARMA k odběru v několika moravských prodejnách s jezdeckými potřebami a v úterý probíhá rozvoz do východních Čech…
05.12.2017 08:00  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Již v pátek jsme stovky kalendářů doručili do pražských prodejen Equestrians a Equiservis (Rudná i Letňany). Od soboty je najdete i v obchodě Kamír v Pacově na Vysočině. 
 
V pondělí jsme zamířili na Moravu se zastávkami na Školním statku Humpolec a v sídle Equicov s.r.o. v Nové Vsi u Třebíč. Následovalo Brno, kde jsme nechali po dvou stovkách kalendářů v Equiservisu a v Bukefalosu. Další stovka je v Jezdeckých potřebách Smékal v ulici Veveří. 
 
Čtyři sta Jezdeckých kalendářů je také v obchodě Bukefalos v Olomouci. O sto méně pak na prodejně Equivet ve Frýtku-Místku. Posledním naším pondělním cílem byly Skály u Rýmařova, kde sídlí stáj Kincl.
 
Během úterka rozvezeme dalších 1500 kalendářů po východních Čechách! Z prodejen s jezdeckým vybavením můžeme jmenovat ZOOprodukt Ešpandr v Týništi nad Orlicí, Dulkaj v Lanškrouně nebo Mauricio v Pěšicích u Vysokého Mýta. Pět stovek kalendářů vezeme do sídla společnosti De Heus (Energys) v Běstovicích. Tradičně také dvě stě výtisků dostanou žáci a kantoři Střední školy chovu koní a jezdectví v Kladrubech nad Labem. 
 
To ovšem není rozhodně vše! Další podrobnosti najdete na adrese www.jezdeckykalendar.cz



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE