reklama 11B

Staut si stále drží vedení ve Světovém poháru

ikonka

Francouzský jezdec Kevin Staut se i po dvanáctém kvalifikačním kole Světového poháru západoevropské ligy, které se konalo v sobotu 3. února ve francouzském Bordeaux, drží na čele žebříčku. Na své soupeře si vytvořil solidní náskok…
05.02.2018 11:36  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Francouzský zástupce si toto kolo, které se jelo právě ve Francii, nenechal ujít. Se svým svěřencem nakonec dosáhl Kevin Staut v sobotní soutěži Světového poháru na bodovanou pozici a odnesl si ze soutěže šest bodů. To mu společně s body z předešlých kol vyneslo 79 bodů. Jezdec tak poměrně suverénně vede žebříček Světového poháru západoevropské ligy, neboť má náskok na druhou příčku v podobě patnácti bodů.

Naopak aktuálně druhý Henrik noc Eckermann se v Bordeaux nepředstavil. Druhou příčku si však přesto udržel.

Výrazně si však polepšil Marcus Ehning, který se díky sedmnácti bodům z posledního kvalifikačního kola vyhoupl až na třetí místo žebříčku. Aktuálně má na kontě 57 bodů, tedy o jeden bod více než můžeme najít u jeho krajana Christiana Ahlmanna. Ten si v Bordeaux za svůj výkon zasloužil osm bodů.

Vítězem dvanáctého kvalifikačního kola se stal Pieter Devos. Tomu plný zisk dvaceti bodů pomohl do probojování se do elitní desítky. Aktuálně figuruje na sedmé pozici, když si celkem připsal 49 bodů.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE