reklama 11D

Starty českých jezdců na pátečním CSI Wr. Neustadt

Početná česká ekipa se představila 18. srpna na závodech CSI v rakouském Wiener Neustadt. Česká republika měla zastoupení ve všech čtyřech pátečních soutěžích. V nejvyšší soutěži dne s výškou překážek 145 cm, se nejvíce dařilo Václavovi Staňkovi…
18.08.2017 21:10  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

ilustrační foto: Kateřina Návojová

Nejvyšší soutěž pátečního dne při CSI v rakouském Wiener Neustadt absolvovalo jednasedmdesát dvojic. Z českých jezdců se na parkuru vysokém 145 cm nejvíce dařilo Václavovi Staňkovi, který v sedle Forever Van De Noordheuv dokončil na 19. místě se čtyřmi trestnými body. Jednu chybu počítala také Tina Šalková spolu s Fascati Van Ter Hulst. Čas tuto dvojici odsunul na 34. příčku.

V Medium Tour s výškou překážek 135 cm si pro 16. místo se čtyřmi trestnými body dojela Barbora Tomanová, která zde sedlala Scarface.

V barvách České republiky se dařilo na parkuru vysokém 125 cm Aleně Gasperl, když dokončila bezchybně a obsadila výsledné 11. místo. Jezdkyně odstartovala v páteční soutěži v rámci Small Tour spolu s Alinou 36. O dvě příčky níž se postavila Gabriela Staňová po bezchybném parkuru v sedle Lotuse.

Stejné jezdkyni se dařilo také v Elite Tour, kde překážky měřily 120 cm. Gabriela Staňová a Lotte-HS si zde připsali bezchybný výkon a 6. místo. V sedle svého druhého koně Claptona V Z se pak jezdkyně s čistým výkonem postavila na místo třinácté. Pro další bezchybný výkon pro českou vlajku zde dojela Michaela Hasnedlová  spolu s Capri FZ, která obsadila 14. příčko.

Kompletní výsledkové listiny naleznete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE