reklama 11D

Startovní pole GCL v Madridu opět plné hvězd

Avízovaná účast jezdců v týmové soutěži Global Champions League, která proběhne v Madridu při čtvrtém kole série GCT a GCL, slibuje skvělý sportovní zážitek. V pátek 19. května odstartuje ve Španělsku túra jedenácti evropských mítinků.
17.05.2017 10:16  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Ilustrační foto: GCT / Stefano Grasso

Seriál GCT a GCL má za sebou tři kola. Po zastavení v Mexiku, USA a Číně se dostává do Evropy, kde se odehraje během pěti měsíců jedenáct závodů. První z nich hostí Madrid ve dnech 19. – 21. května. 
 
V čele bodování týmové soutěže jsou před čtvrtým závodem jezdci z Valkenswaard United. V jejich sestavě je mimo jiné Marcus Ehning (GER), vítěz loňské Grand Prix Madrid, který nebude chybět na startu ani letos. Dorazí také jeho kolega Ital Alberto Zorzi, jenž zatím reprezentoval Valkenswaard United při všech dosavadních kolech. 
 
Jezdci z celku St. Tropez Pirates se vrátí s osvědčenou dvojicí Jerome Guery (BEL) a Simon Delestre (FRA), které se dařilo při GCL v Šanghaji.
Obrovská travnatá aréna poskytne příležitost bodovat do série i dalším týmům. Loni vyhráli soutěže družstev Rome Gladiators, letos budou jejich čest hájit Laura Kraut (USA) a Lorenzo de Luca (ITA), jenž je momentálně lídrem bodování jednotlivců v rámci GCT.
 
Domácí Madrid in Motion budou zastupovat mladý španělský jezdec Gonzalo Anon Suarez společně s nizozemským matadorem Maikelem van der Vleutenem. 
 
Silné německé duo Ludger Beerbaum a Marco Kutscher pak nastoupí za Cannes Stars, zatímco Miami Glory pošlou do soutěže Denise Lynche (IRL) a Scotta Brashe (GBR). 
 
 
První kolo GCL startuje v pátek 19. května v 17.30 hodin. Druhé kolo je na programu o den později 15.30.



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE