reklama 11D

Staňte se partnerem Jezdeckého zpravodaje!

Jednou ze zajímavostí Jezdeckého zpravodaje, který je od srpna 2016 dalším mediálním projektem společnosti Equinet, je skutečnost, že neobsahuje klasickou plošnou inzerci, ale prezentaci dlouhodobých partnerů tohoto bulletinu o koních a jezdectví...
31.08.2016 06:27  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Partneři Jezdeckého zpravodaje jsou také prezentování na internetových stránkách www.jezdeckyzpravodaj.cz, kde lze všechna vydání bulletinu zdarma stahovat a dále šířit v tištěné formě, nebo sdílením na sociálních sítích apod.
 

Partnerem Jezdeckého zpravodaje se můžete stát i vy

 
1) PARTNER: Staňte se partnerem Jezdeckého zpravodaje do konce roku 2016 za akční cenu 4000 bez DPH (1000 bez DPH / 1 vydání). Za tuto cenu budete mít v každém vydání Jezdeckého zpravodaje logo společnosti, stejně jako na webu www.jezdeckyzpravodaj.cz v sekci „PARTNEŘI“ (150x100 pixelů), příp. slovní odkaz, s proklikem na internetové stránky! Sekce pro partnery je na webu umístěna tak, aby přes ni každý návštěvník musel rolovat k obsahu jednotlivých vydání.
 
2) DISTRIBUTOR: Pro provozovatele kamenných prodejen jezdeckých potřeb, kteří nabízí Jezdecký zpravodaj v tištěné formě svým zákazníkům k nákupům zdarma, příp. e-shopů zpřístupňujících obsah Jezdeckého magazínu v "novinkách" na webu, nabízíme v sekci „DISTRIBUCE“ bezplatné umístění loga (150x100 pixelů), příp. slovního odkazu, s proklikem na internetové stránky! – Distributorům nabízíme zasílání vytištěných Jezdeckých zpravodajů za 3,50 bez DPH / kus, při minimálním odběru 100 kusů.
 
3) PARTNER a DISTRIBUTOR: Plnění odpovídá bodům 1) a 2) – tzn. na webu budete mít logo hned na dvou místech. V sekci „partneři“ ovšem logo bude ve čtyřnásobné velikosti 300x200 pixelů!
 
Pokud máte zájem stát se součástí tohoto projektu již od příštího vydání, kontaktujte nás nejpozději do 15. září, kdy je uzávěrka druhého čísla Jezdeckého zpravodaje! Klikněte na www.jezdeckyzpravodaj.cz



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE