reklama 11D

Společný postup s ASCHK ČR při stabilizaci SCHČT

ikonka

Jak je uvedeno na stránkách www.ctsvaz.cz, 31. ledna 2018 uzavřelo vedení Svazu chovatelů českého teplokrevníka (SCHČT) spolu s Asociací svazů chovatelů koní ČR (ASCHK ČR) memorandum o společném postupu při stabilizaci situace SCHČT…
16.02.2018 12:17  |  Rubrika: Chov  |   FANCLUB
reklama 12C
 
„Vedeni společnou snahou stabilizovat situaci v SCHČT vzniklou po podání insolvenčního návrhu na SCHČT a sledujíce prospěch chovatelů koní plemene český teplokrevník (ČT) dohodli se představitelé obou subjektů tohoto memoranda na společném postupu, který by zajistil: a) vedení SCHČT ve stavu insolvenčního ohrožení, b) dotační prostředky pro chovatele koní plemene ČT.
 

Celé znění memoranda najdete POD TÍMTO ODKAZEM!

 

Na stránkách www.ctsvaz.cz byly publikovány i další nové informace z kanceláře SCHČT. Zástupci tzv. „Humpoleckého předsednictva“ např. upozorňují, že v únoru byla rozvázána DPP s Ing. B. Královou a od února je tajemnicí svazu Ing. Petra Hurtíková. Kontakty na Petru Hurtíkovou jsou následující – tel.: 774 690 265, e-mail: predsednictvo@ctsvaz.cz. 
 
Humpolecké předsednictvo také upozorňuje, že doména www.schct.cz není dočasně oficiální doménou SCHČT, stejně jako e-mail: info@schct.cz. V zásadě se nejedná o novou informaci, neboť původní doménu využívá stále tzv. „Jihlavské předsednictvo“. Jak je mj. uvedeno v dřívějších zápisech, v prosinci místopředseda SCHČT Ing. Karel Růžička převedl doménu www.schct.cz na fyzickou osobu Michal Ceé z Prahy, čímž podle „Humpoleckého předsednictva“ porušil pravomoci dané stanovami SCHČT. Na lednovém zasedání tohoto předsednictva byl posléze z řad SCHČT vyloučen. 
 
Další upozornění „Humpoleckého předsednictva“ se týká skutečnosti, že Ing. Roman Klos bude ve dnech 16. 2. až 30. 3. 2018 čerpat řádnou dovolenou. Po tuto dobu budou jeho agendu zabezpečovat pracovníci firmy Equiservis Konsulent, s.r.o., a to následovně: Východočeská oblast – Ing. O. Vondrouš – tel. 777953637, Severomoravská oblast – Ing. P. Rydval – tel. 608861516, Jihomoravská oblast – Ing. Procházka – tel. 776264490. 
 



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE