reklama 11A

Soutěž s Equivet.cz o přední chrániče Pfiff

ikonka

Po dobu pěti letních týdnů jsme pro vás připravili soutěž o produkty z e-shopu Equivet.cz. Stačí sledovat každý pátek až do 10. srpna weby Jezdci.cz a EquiTV.cz a dozvíte se, o co se hraje. Pokračujeme 20. července. A hrajeme o chrániče Pfiff.
20.07.2018 11:50  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A
Prodejna Equivet.cz ve svém e-shopu nabízí přední šlachové chrániče Pfiff (barevná kombinace růžová/hnědá). Jde o přední chrániče s měkkou, omyvatelnou, vnitřní podšívkou a elastickým, dvojitým, suchým zipem. Tyto odpružené, nárazu odolné šlachové chrániče můžete doplnit zadními chrániči.
 
Abyste je získali, stačí najít odkaz na tento produkt, tedy přední šlachové chrániče Pfiff, v e-shopu Equivetu a zaslat jej emailem na info@jezdci.cz. Cenu dostane ten, jehož e-mail dorazí jako patnáctý v pořadí! 
 
Vítěze vyhlásíme v pátek 27. července, kdy také zveřejníme třetí kolo soutěže. To se bude hrát o třpytivý gel na kopyta Waldhausen.
 
Vítězkou prvního kola soutěže z 13. července, kdy se hrálo o krmný doplněk Sand Clear se stala uživatelka Markéta Ch. Gratulujeme!
 

Klikněte na www.equivet.cz




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE