reklama 11B

Sobotní závodní dění na CSN v německém Kreuthu

ikonka

Čeští zástupci nechyběli na startu ani během sobotního dne 3. března, a to při národních skokových závodech CSN v německém Kreuthu. Za Českou republiku nastoupilo na start celkem pět zástupců, a to v těch lehčích i náročnějších soutěžích…
03.03.2018 22:31  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

V soutěži dle německé stupnice L, kde na jezdce čekal parkur s výškou překážek 115 centimetrů, se z české ekipy nejlépe představila Sofie Nosková, která sedlala Belize 11. Na parkuru dokončila bezchybně, inkasovala pouze jeden trestný bod za překročený čas. Její výsledek stačil na sedmé místo ve výsledkové listině.

Jen o jednu příčku níže se umístila další česká dvojice, a to Kateřina Hrachová a Zadelleen A.B. Do elitní desítky se ještě probojovala Nina Štiková a Sweet Emnpire. Ani tato dvojice na parkuru nechybovala a připsala si pouze trestné body za překročený čas. Kateřině Hrachové se s tímto koněm dařilo i v předešlé zkoušce stupně A**. Na parkuru 105 centimetrů vysokém si zajistila bezchybným výkonem konečné šesté místo.

V soutěži M* (125 cm) hájila české barvy Anežka Dittrichová a Je Suis Vic van ten Breebroek. Bezchybný výkon vynesl české dvojici pěknou sedmou pozici ve výsledkové listině.

Nejnáročnější sobotní soutěži byl parkur na stupni S dle německé stupnice, což je skoková zkouška s výškou překážek 140 centimetrů. O vítězi rozhodlo rozeskakování, do něhož se dostalo celkem šest dvojic.

Za Českou republiku se na startu základního kola představil Ondřej Pospíšil, a to s dvojicí koní Einfach a Zandiro. Tentokrát se mu však nepodařilo dokončit bezchybně. S Einfachem obdržel v této náročné zkoušce celkem 9 trestných bodů, se Zandirem třikrát chyboval.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE