reklama 11C

Sobotní vystoupení tří Češek při Sunshine Tour

ikonka

V sobotu 10. března se ve španělském Vejer de la Frontera při Sunshine Tour představily všechny tři české reprezentantky, a to včetně Charlotte Augier de Moussac. Tuto jezdkyni bylo možné vidět ve dvou parkurech v rámci Medium Tour…
10.03.2018 21:14  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Česká zástupkyně Charlotte Augier de Moussac nastoupila při sobotním programu do dvou soutěží. V té první sedlala koně Fenomeen a jednalo se o soutěž Medium Tour s výškou překážek do 130 centimetrů. Ve stupňované obtížnosti si nakonec připsala 58 dobrých bodů z maximálního počtu 65 bodů.

S koněm Jules Verne DB následně absolvovala při Medium Tour parkur 140 centimetrů vysoký, který dokončila pouze s jedním shozením.

Další dvě české reprezentantky Emma Augier de Moussac i Anna Kellnerová se během tohoto závodního dne představily, v porovnání s předešlými dny, v sedle méně koní.  Emma Augier de Moussac absolvovala i soutěž Small Grand Prix, na parkuru 145 centimetrů vysokém se jí však s koněm J.C.S. Chacco Dia nepodařilo promluvit do pořadí v první polovině výsledkové listiny.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE