reklama 11A

Sobotní výkony české ekipy na CSI Pezinok

Čeští jezdci i v sobotu 9. září nechyběli v žádné ze soutěží vypsaných při mezinárodních závodech CSI ve slovenském Pezinku. Největší úspěchy přinesla závěrečná Big Tour. Dvě české dvojice probojovaly do elitní pětky, úspěšnější byl Jiří Papoušek…
09.09.2017 23:07  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Jiří Papoušek s Dukatem VTH totiž po vydařené jízdě v rámci Big Tour obsadil pěkné třetí místo. Jednalo se o soutěž na čas, kde pouze sedm dvojic dokončilo bezchybně. Mezi nimi nechyběl ani Ondřej Zvára a Cardiff Dwerse Hagen, kteří si dojeli pro pátou pozici.

V Middle Tour se z české ekipy nejvíce dařilo Marianě Michlíčkové s Cornet´s Boy, kteří skončili na deváté pozici ve výsledkové listině. Ve Small Tour pak přidal pátou příčku Ondřej Zvára a Tual Blue. Těsně do elitní desítky se nevešla Mariana Michlíčková a Doretto 8. Dvojice měla velmi rychlý čas, bohužel jedna chyba je připravila o umístění mezi nejlepšími.

Lenka Matunová zajela úspěšně s koněm Hickstead TN soutěž pro mladé pětileté koně a zaslouženě obsadila třetí příčku. Ještě o jedno místo lepší pak skončila páteční vítězka, Veronika Kolářová a Carsey. Tato dvojice úspěšně reprezentuje Českou republiku v rámci Amateur Tour.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE