reklama 11D

Sobotní výhra Zuzany Zelinkové při CSIO Linz

ikonka

Úspěšný sobotní den 5. května má za sebou především česká reprezentantka Zuzana Zelinková. Ta si totiž při CSIO v rakouském Linzi připsala tento den jedno vítězství a zajistila tak hraní české hymny. Následně pak přidala ještě třetí příčku…
05.05.2018 20:06  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Foto Tomáš Holcbecher

 

Na českou jezdkyni Zuzanu Zelinkovou tentokrát nikdo nestačil v soutěži Youngster Tour, která byla určena pro mladé koně. Na parkuru 125/135 centimetrů vysokém rozhodoval vedle počtu trestných bodů také dosažený čas. Zuzana Zelinková předvedla nejlepší jízdu s koněm Calira T, a to v čase 63,39 vteřiny. Měla tak na soupeře zároveň téměř vteřinový náskok.

Zuzana Zelinková absolvovala tuto trasu parkuru ještě s koněm Ekatharina. Druhý bezchybný výkon jí tentokrát stačil na deváté místo ve výsledkové listině.

Nejvyšší soutěží sobotního dne byla Gold Tour, která se jela na parkuru 150 centimetrů vysokém. Rozhodující byl opět čas. Zuzana Zelinková se tentokrát představila v sedle koně Kleiner Lord a bezchybná jízda ji v čase 76,41 vteřiny zajistila třetí pozici.

Nedělní den uzavře tyto mezinárodní skokové závody jedoucí se v rámci CSIO. O závěr se postará Grand Prix města Linz, která se pojede na parkuru 160 centimetrů vysokém. Na startu budeme mít trojí české zastoupení, a to Zuzanu Zelinkovou s Caleri II, Ondřeje Zváru s Cento Lanem a také Aleše Opatrného. Ten bude sedlat koně Clintgold.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE