reklama 11A

Sobotní vrchol v Oslu pro Daniela Deussera

ikonka

V rámci sobotního dne 14. října se v Oslu na mezinárodních závodech CSI5*-W radoval z vítězství v nejvyšší soutěži dne německý reprezentant Daniel Deusser. S koněm Tobago Z dokončil nejrychleji rozeskakování soutěže 150-160 centimetrů vysoké…
14.10.2017 22:23  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

V tomto náročném parkuru se na startu základního kola sešlo přes 40 úspěšných světových jezdců. Do rozeskakování se nakonec probojovalo sedm dvojic, přičemž každý z jezdců reprezentoval jinou evropskou zemi. Z vítězství se nakonec radoval Němec Daniel Deusser a Tobago Z, jejich čas však zdaleka nebyl nejrychlejší. Pouze tři jezdci však zajeli i rozeskakování bezchybně a mezi nimi byl čas 43,00 vteřin nejlepší. Pro druhé místo si o pouhých osm setiny pomalejší jízdou dojela finská dvojice Juulia Jyläs a Courage T Z. Třetí nejlepší výkon v soutěži předvedl Shane Breen s koněm Laith. Ten za vítězem zaostal o 0,39 vteřiny. 

O neuvěřitelné čtyři vteřiny rychlejší byl Belgičan Gregory Wathelet, avšak s koněm Forlap jednou chyboval. To ho nakonec posunulo na čtvrté místo výsledkové listiny, za bezchybnou trojici.  Elitní pětici pak doplnil Alberto Zorzi, který taktéž předvedl rychlejší jízdu jak Daniel Deusser, avšak po jedné chybě s koněm Danique obsadil páté místo.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE