reklama 11A

Sobotní úspěchy českých skokanů v Ciekocinku

ikonka

Polské Ciekocinko hostí ve dnech 29. srpna až 2. září mezinárodní skokové závody CSIO pro děti, juniory a mladé jezdce a také CSI s jednou a dvěma hvězdami. Úspěchy tam sbírají i čeští jezdci. Přední příčky brali i během sobotního dne.
01.09.2018 17:19  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Vítězství si v sobotu 1. září připsala v CSI1* Alžběta Vojtová. Ta v sedle Pinky Pay vyhrála v rozeskakování Grand Prix do 135 cm. 
V rámci jedné hvězdy předvedla čistý výkon Mariana Michlíčková s Cornet´s Boyem v Silver Tour do 115 cm. 
 
O kategorii výše tedy v CSI2* se blýskla třetím místem Sára Vingrálková. Vybojovala ho s Oscarem Des Fontaines v honební soutěži do 140 cm. Sice jednou chybovala, ale díky skvělému času dosáhla na přední příčky.
 
V honební stopětatřicítce v CSI2* brala šesté místo Miroslava Šťovíčková na La Frei a sedmá skončila Vladislava Fenclová v sedle Belle-E. Obě se také dopustily jednoho shození, ale měly velmi dobrý čas, k němuž se trestné sekundy přičítaly.
 
V CSIO pro děti obsadila Natálie Kovářová třetí místo v dvoufázovém skákání do 120 cm. Obě fáze překonala s Chacco T čistě. Dvoufázové skákání čekalo i juniory. Překážky dosahovaly výšky 130 cm. Michaela Rodová absolvovala obě fáze s Cartanem K bez chyb a dojela čtvrtá. Do druhé fáze se dostala také Kateřina Tomanová na koni Chacco Gold. Ta brala sedmé místo.
 

Výsledky z Ciekocinka jsou ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE