reklama 11D

Sobotní třetí místo Zelinkové při CSI Poznaň

ikonka

Na výborný výsledek dosáhla česká jezdkyně Zuzana Zelinková při sobotním programu dne 2. prosince na CSI3*-W v polské Poznani. V nejtěžší soutěži dne, finále střední túry, si totiž nakonec dojela pro výborné třetí místo ve výsledkové listině…
02.12.2017 22:43  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Nejvyšší soutěží sobotního dne byl parkur 145 centimetrů vysoký, kde se jezdcům započítávaly výsledky také do Longines žebříčku. Jednalo se o finále střední túry, kde o pořadí rozhodovalo jedno rozeskakování. Do něho se nakonec po bezchybném výkonu v základním kole probojovala také jedna česká dvojice, a to Zuzana Zelinková a Larima. Těm se nakonec podařilo i v rozeskakování nechybovat a jejich čas nakonec stačil na výborné třetí místo.

Zuzana Zelinková se během dne umístila ještě jednou v elitní desítce, a to v rámci závěrečné sobotní soutěže CSI3* Speed and Music. Po bezchybném výkonu v sedle Evity R se mohla radovat z šesté příčky ve výsledkové listině.

V sobotu se dařilo i Anně Kellnerové, které vyšel start ve finálové soutěži malé túry při CSI3*. Na parkuru 135 centimetrů vysokém totiž společně s Colandem obsadila pěkné desáté místo. Česká dvojice zajela obě fáze parkuru bezchybně. Bezchybnou jízdu předvedla také nejmladší členka české výpravy Sára Vingrálková v rámci finále malé túry při CSI1*. S koněm Kas-Sini DC však absolvovala připravenou trasu parkuru pomaleji a dosažený čas na umístění v elitní desítce nestačil.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE