reklama 11A

Sobotní první medaile v rámci MČR Martinice

ikonka

V Martinicích se v rámci mistrovství České republiky pro děti a juniory rozdávaly během sobotního dne 4. srpna první medaile. Po dvou kolech totiž bylo jasné, kdo se stane vítězem v kategorii družstev. Dařilo se jezdcům z Plzně a Prahy…
04.08.2018 20:28  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

V dětských týmech si prvenství udržel pražský celkem ve složení Isabella Held, Emma Sophia Španko, Viktor Skutecký a Sára Dvořáková. Po bezchybném prvním kole zapisoval tým v tom druhém 12 trestných bodů, ale to přesto stačilo na vítězství. Na druhou pozici se dostali jezdci ze Středních Čech 2, tedy Alex Jedlička, Laura Najmanová, Lenka Sikorová a Adéla Opatrná. Tým zapsal celkem 13 trestných bodů.

Třetí nakonec po rozeskakování skončili zástupci Jižní Moravy, a to Daniela Čemáková, Adriana Ivčičová a Pavlína Plotnárková. Tento tým nastoupil pouze ve třech.

V soutěži družstev mezi juniory se dvě družstva musela rozeskakovat o první místo, když na kontě měli shodně nula trestných bodů. Lepší rozeskakování nakonec předvedlo Plzeňsko, a tak si pro zlato došli Tereza Jakubcová, Daniel Pospěch, Sofie Nosková a Michaela Rodová.

Další dvě příčky pak obsadili Středočeši. Stříbrný tým nastoupil ve složení Linda Portychová, Lenka Slavíčková, Veronika Vacková a Anna Kostková. Třetí skončili Nina Hartzová, Tereza Svobodová, Anna Lani Novak a Markéta Miková. Tento tým měl na kontě již 12 trestných bodů po dvou kolech.

V dvoukolové dětské soutěži má celkem šest jezdců nulu na kontě, a to Natálie Kovářová, Sára Dvořáková, Eliška Hasnédlová, Karolína Poláková, Karolína Šťastná a Aneta Červená. První dvě jezdkyně přitom mají nulu se dvěma koňmi, pro nedělní start si však musí vybrat jednoho.

Mezi mladšími juniory má na kontě nulu šest dvojic, avšak pouze čtyři jezdkyně. Jedná se o Terezu Svobodovou, Terezu Jakubcovou, Annu Lani Novak a Valentýnu Kukovou. Nejvíce bezchybných je v nejtěžší kategorii starších juniorů. Do nedělního kola nastupuje s nulou Daniel Rolínek, Michaela Rodová, Kristýna Hofmeisterová, Valentýna Poláchová, Sára Finsterle, Tereza Markusková, Linda Portychová a Nella Pospíšilová.

O letošních medailistech mezi jednotlivci tak rozhodne nedělní dění. O něm vás budeme informovat přímo z místa.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů. Odkaz pořadatele je dostupný ZDE.

Foto: Patricie Mazuchová




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE