reklama 11A

Sobotní generálku na VC Hořovic ovládl Jindra

Jaroslav Jindra a Qentino Donth-M se stejně jako již v letošním roce několikrát stali vítězi sobotní soutěže ST** v rámci Českého skokového poháru. Dne 12. září porazili v Hořovicích o více jak pět vteřin do té doby dlouho vedoucího Jiřího Papouška…
12.09.2015 22:09  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Jaroslav Jindra startovalQentinem Donth-M tradičně na konci startovního pole a jak je zvykem této dvojice, s trasou parkuru si poradila velmi rychle. Jezdec zkracoval nájezdy na minimum a vyplatilo se. V cíli byl se svým svěřencem o více jak pět vteřin rychlejší než do doby vedoucí Jiří Papoušek a Jenifer 4. Elitní trio uzavřel Ladislav Arient a Apollo 6. V soutěži se představilo téměř 70 jezdců a pouze jedenáct jich dokončilo bez shození překážky a ve stanoveném čase.

Důležitým bodem sobotního programu bylo také druhé kolo týmové soutěže KAP Jumping, kam se probojovala nejlepší pětkapátku.  A o umístění rozhodliposlední jezdci. Zatímco Aleš Opatrný s Wally dvakrát chyboval, Barbora Tomanová a Capacity Anibelle dokončilynulou na kontě a posunuly celý svůj tým na první příčku. Dáletouto třetí nejlépe umístěnou jezdkyní při Českém skokovém poháru bojovali Ondřej Nágr, Václav Nágr a Daniel Uleščenko.

rámci stylové soutěže se během dne představili junioři. Jejich soutěž byla rozdělena dokonce do tří oddělení. Devět bodů stačilo na vítězství Nině Kaločové s Ebony, stejně jako Sofii Najmanové se Zazou. Ve třetí části nenašla přemožitele Kateřina De Jagerová a Clooney 39 s výsledkem 8,8 bodů.

Elitní padesátka juniorů se představí v nedělním programu při finále Czech Junior Cupu.  Dříve se však uskuteční finále Amateur Tour a o úplný úvod se postará otevřená soutěž S*. Vrchol závodů, Velká cena Hořovic, odstartuje tradičně v 15 hodin. Na stránky pořadatele se dostanete ZDE.  




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE